Nástroje pre uľahčenie prístupu

01062012mDňa 1.6.2012 v piatok po sv. omši sa uskutočnilo v obci Klokočov požehnanie sochy Božského Srdca Ježišovho žilinským diecéznym biskupom Mons. Doc. PhDr. Tomášom Galisom, PhD. V čase o 17:45 hod. sa uskutočnila v kostole v Klokočove slávnostná sv. omša a po sv. omši sa všetci spoločne v sprievode presunuli k soche Božského Srdca Ježišovho, ktorá sa nachádza v blízkosti budovy Obecného úradu Klokočov.

Za prítomnosti pána farára vdp. Petra Jankecha, pána starostu obce Ľuboša Stríža, Obecného hasičského zboru Klokočov a ostatných prítomných došlo k slávnostnému požehnaniu sochy Božského Srdca Ježišovho. Po slávnostnom požehnaní sochy sa všetci spoločne presunuli do motela Klokočovan na malé občerstvenie. 

Obec Klokočov

slávnostný sprievod po svätej omši k soche Božského Srdca Ježižovho slávnostné požehnanie sochy Božského Srdca Ježišovho 
 z ľava starosta obce Ľuboš Stríž, vedľa biskup Mons. doc. ThDr. Tomáš Galis, PhD., z prava  pán farár vdp. Peter Jankech po požehnaní sochy Božského Srdca Ježišovho  slávnostnú svätú omšu celebroval biskup Mons. doc. ThDr. Tomáš Galis, PhD.
 všetci prítomní pri slávnostnom požehnaní sochy Božského Srdca Ježišovho  

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark