Nástroje pre uľahčenie prístupu

Lyžiarske preteky o putovný pohár „Lyžiar Klokočova“Dňa 7. 3. 2013 sa na lyžiarskom vleku – Hlavice konali lyžiarske preteky o putovný pohár „Lyžiar Klokočova“. Svoje sily a rýchlosť v lyžiarskom slalome si zmerali žiaci zo ZŠ Klokočov, ZŠ Podvysoká, ZŠ Olešná, ZŠ Turzovka a ZŠ Korňa. Záštitu nad týmto športovým podujatím prevzali ZŠ Klokočov, CVČ Rosička Klokočov, Obec Klokočov a Pavol Polka (Elektromontážne práce).
Všetci zúčastnení športovci súťažili v dvoch kolách. Najskôr prebiehala súťaž  medzi školami, a potom v kategórii jednotlivcov dievčat a chlapcov.
Putovný pohár „Lyžiar Klokočova“ si vybojovali žiaci zo Základnej školy v Olešnej. Na 2. mieste sa umiestnili žiaci zo ZŠ Korňa a 3. miesto obsadili žiaci zo ZŠ Podvysoká.

V súťaži jednotlivcov dievčat získala:
1. miesto – Soňa Vrábelová – ZŠ Podvysoká
2. miesto – Nina Staníková – ZŠ Korňa
3. miesto – Katarína Srničková – ZŠ Klokočov
V súťaži jednotlivcov chlapcov
získal:
1. miesto – Tomáš Holaza – ZŠ Turzovka
2. miesto – Ján Smutek – ZŠ Olešná
3. miesto – Dávid Zmatek – ZŠ Olešná

Úprimné poďakovanie patrí pánovi starostovi obce a taktiež všetkým organizátorom tejto úspešnej športovej akcie, ktorí boli zároveň aj sponzormi a zabezpečili pre súťažiacich občerstvenie a ceny. Vďaka patrí aj pánovi farárovi Jankechovi a pánovi Pavlovi Čagalovi, ktorý sa postaral o plynulý a bezchybný priebeh tohto športového podujatia.
Už teraz sa tešíme na ďalší ročník lyžiarskych pretekov o putovný pohár „Lyžiar Klokočova“ a pevne veríme, že bude taký úspešný ako tento.

Ing. Jarmila Krišťáková
riaditeľka ZŠ

Lyžiarske preteky o putovný pohár „Lyžiar Klokočova“ lyziarklokocova201302

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark