Nástroje pre uľahčenie prístupu

fotka_-_cta_k_starmOktóber je mesiac, ktorý je jedným z troch posledných v mesiaci, možno už trochu chladný, a však spolu s mesiacom máj, skrýva v sebe asi najväčšie čaro ročného obdobia. Hýri pestrými farbami a padajúcim farebným lístím.

Október je zároveň mesiacom úcty k starším ľuďom.

Všetko na svete môže človek zastaviť, každý pohyb, každý nepokoj, čo však nezastaví, nespomalí, je čas. Čas plynie, ako rieka nášho života. Míňa sa deň za dňom, rok za rokom a my sa v určitých chvíľach zastavíme. V spomienkach sa nájdu najkrajšie prežité roky, ale aj vážne až smutné obdobia... Život Vás naučil prispôsobiť sa, tolerovať, bojovať, tešiť sa...

Pospomínate si na dni mladosti a tešíte sa z dosiahnutého, z každodenných radostí, zo svojich blízkych, z krásneho dňa, z úsmevu, zo všetkých tých maličkostí, ktoré robia svet krajším.

Želáme Vám veľa zdravia, radosti a životného optimizmu. Roky, ktoré máte pred sebou, prežite obklopení láskou, úctou a pozornosťou svojich najbližších. Buďte ešte dlhé roky medzi nami šťastní. V pokoji užívajte život v kruhu svojich blízkych. Nech sú dni vášho zrelého veku preteplené vďačnosťou nás všetkých. Nech je vaša jeseň plná plodov, krásna, pokojná a slnečná. Človek je krásny nielen vtedy, keď má pružný krok.

Človek je krásny vtedy, keď ho majú ľudia radi. Prajeme Vám pevné zdravie, veselú myseľ, veľa úsmevu, elánu a radosti zo života.

Nech je pre Vás jeseň života plná farieb, z ktorých každá bude znamenať jedno krásne prežité obdobie života.


Všetko dobré Vám zo srdca želá starosta obce Ľuboš Stríž a kolektív pracovníkov

Obecného úradu Klokočov

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark