Nástroje pre uľahčenie prístupu

Výstava Anny Vnukovej - MÔJ FAREBNÝ SVET, výstava potrvá do 30. 11. 2013Tvorba jubilujúcej autorky Anny Vnukovej bude predstavená účastníkom slávnostnej vernisáže výstavy, dňa 15. 11. 2013 o 14.00 hod. v zasadačke OÚ v Klokočove, pod názvom: MOJ FAREBNÝ SVET, výstava potrvá do 30. 11. 2013. 
Súčasne od 18. do 28. novembra 2013 bude v Dome kultúry R. Jašíka v Turzovke  sprístupnená  výtvarná tvorba  autorky, ktorú už niekoľko rokov spoluvytvára, formuje ale aj kvalitatívne obohacuje.

Pani Anna Vnuková sa narodila v novembri 1953 v Turzovke. V roku 2003 sa stala členkou Štúdia neprofesionálnych výtvarníkov regiónu Kysúc, ktoré pracuje pri KKS v Čadci a intenzívnejšie sa začala venovať výtvarnému umeniu. Jej hlavným zameraním a nevyčerpateľnou témou je krajina, taktiež kreslí i zátišie a všetko pekné kolo seba. Krajinu vníma ako nádhernú realitu so všetkými detailami. Vo svojich prácach vychádza z poctivej kresby, snaží sa tak o pravdivé zobrazenie videnej krajiny. Pracuje hlavne s temperou a akrylom, pomaly vniká do tajomstiev olejomaľby a akvarelu.

 Diela autorky boli už veľakrát vystavené na spoločných výstavách VÝTVARNÉ SPEKTERUM, za ktoré získala mnohé ocenenia, nebolo tomu inak ani v tomto roku, kde v regionálnej súťaži jej bolo udelené čestné uznanie a postup do krajského kola súťažnej výstavy, za výtvarné diela OÁZA POKOJA a VESELÉ „MAKOVKY“,  výtvarné diela z krajského kola postúpili do celoštátneho kola Výtvarného spektra v Trenčíne. Vystavovala v Oščadnici, v Čadci, v Turzovke, v Čiernom, v Humennom, v Trenčíne. 

Veľmi si vážime jej skromnosť, pracovitosť a zodpovednosť, s akou pristupuje k tvorbe výtvarných diel. Vo svojom voľnom čase sa nevzdáva a svedomito pracujú  na svojom zdokonaľovaní, čoho výsledkom sú i ocenenia na regionálnej a nadregionálnych súťažiach.

Z tvorby Anny Vnukovej:

Z tvorby Anny Vnukovej Súkvetie v modrom
Súkvetie v modrom
 Oáza pokoja
Oáza pokoja
Veselé makovky
Veselé makovky

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark