Nástroje pre uľahčenie prístupu

Dňa 22. apríla slávila naša planéta Zem narodeniny. V tento dátum si každoročne pripomíname Svetový deň zeme. Máme radi našu planétu Zem, prostredie a okolie v ktorom žijeme a určite každému z nás záleží na čistote a poriadku nášho okolia. Pracovníci prevádzok a VPP pracovníci sa čisteniu verejných priestranstiev, okoliu kontajnerov, priekop okolo ciest od odpadkov, venujú od chvíle, ako sa stratila posledná snehová prikrývka.  


V našej obci budú aj ďalej prebiehať aktivity zamerané na boj s odpadkami.
Dňa 29. apríla 2015
sa OÚ Klokočov spoločne so ZŠ Klokočov zapojí do čistenia  prírody a priekop okolo miestnych komunikácií. Do aktivity sa môžu zapojiť aj občania.
V dňoch od 11. mája 2015 - 16. mája 2015 sa občania môžu zbaviť veľkoobjemového a nebezpečného odpadu. Uskutoční sa zber železného šrotu / pračiek, chladničiek, televízorov, rádií, nebezpečného odpadu /autobatérii/, ako aj veľkoobjemového odpadu /karosérie áut/ a pneumatík.
Samotný zvoz sa uskutoční v sobotu 16. mája 2015.


Zároveň sa, dňa 16. mája 2015, organizuje aj Zber obnoseného a nepotrebného šatstva, ktorý organizuje Slovenská nezisková organizácia Pomocný anjel v spolupráci s Obecným úradom v Klokočove. Obnosené a nepotrebné šatstvo už môžu občania odovzdávať na OÚ v Klokočove počas úradných hodín od 7.30 hod. do 15.30 hod. Ohľadne veľkoobjemového zberu a zberu obnoseného šatstva Vás budeme ešte priebežne informovať.
Pevne veríme, že sa do týchto aktivít zapojí čo najviac občanov, výsledkom ktorých bude čisté a príjemné životné prostredie.
ĎAKUJEME.

úsek odpadového hospodárstva

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark