Nástroje pre uľahčenie prístupu

web pomôcka pre občanovPre skvalitnenie poskytovaných služieb obec Klokočov spustila novú internetovú web stránku obce. Stránka má modernejší, prehľadnejší a jednoduchší vzhľad.

Zamerali sme sa na prehľadné usporiadanie obsahu stránky do logických celkov s cieľom poskytnúť všetkým čitateľom web stránky komfort prostredníctvom nových funkcií. Moderný dizajn obecnej stránky je doplnený potrebnými nastaveniami v zmysle platných legislatívnych noriem.

Medzi novinky web stránky v prospech občanov je možnosť ZVÄČŠENIA PÍSMA TEXTU PRE SLABŠIE VIDIACICH, možnosť spustenia HLASOVÉHO PREČÍTANIA TEXTU alebo prispôsobenie farebnosti stránky či veľkosť textu.

Funkcia sa nachádza v pravom hornom rohu v modrej ikonke – Otvorené nástroje pre uľahčenie prístupu, kde si nastavíte stránku podľa vašej potreby. Využiť môžete ikonu PODNETY OD OBČANOV, kde sa nachádza kontaktný formulár starostu obce a slúži k zaslaniu Vašej pripomienky, žiadosti alebo podnetu. Web stránka obsahuje odkaz na stránku Moje Kysuce, kde sa dočítate najnovšie správy z regiónu Kysúc.

Naším cieľom je poskytnúť prehľadnú a jednoduchú webovú stránku, na ktorej sa viete práve VY ľahko a rýchlo orientovať a zároveň poskytnúť vizuálne príjemnejší vzhľad.

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark