Nástroje pre uľahčenie prístupu

vcshasici2014mV sobotu 25.01.2014 sa stretli  v zasadačke OÚ Klokočov hasiči, aby zhodnotili svoju činnosť za rok 2013.
Schôdze sa zúčastnilo 27 členov a 9 hostí, ktorú otvoril a viedol Ján Horčičák. Privítal starostu obce Ľuboša Stríža, delegáta OV DPO v Čadci a riaditeľa HaZZ v Žiline Ing. Jaroslava Kapusniaka a delegáciu našich partnerov-hasičov z Dolní Lomné, vedenou starostom Jánom Gorzolkom. V správe o činnosti bola zhodnotená práca hasičov v oblasti prevencie, zásahovej činnosti, výcviku, školenia, práce s mládežou, súťaže, organizačná, kultúrna a brigádnická činnosť, spolupráca s OÚ Klokočov, Farským úradom a ZŠ Klokočov.

Ďalšími bodmi programu bola správa o hospodárení za rok 2013, správa revíznej komisie, diskusia, návrh plánu hlavných úloh na rok 2014 a prijatie uznesenia. V diskusii sa hovorilo o novom zákone DPO SR, ktorý by mal byť v platnosti od 01.03.2014, plošnom rozmiestnení síl a prostriedkov na území SR a o prípravách 60. výročia založenia DHZ. Veliteľ Ján Hruška odovzdal odznaky odbornosti II. stupeň šiestim členom a III. stupeň piatim členom. Delegát OV DPO Ing. Jaroslav Kapusniak odovzdal  „Ďakovný list“ Za pomoc a spoluprácu pri organizovaní KK DHZ dorastu v Krásne nad Kysucou – Jozefovi Holincovi.
V závere poďakovanie všetkým aktívnym členom za vykonanú prácu, za spoluprácu Obecnému úradu, Farskému úradu, ZŠ Klokočov, všetkým sponzorom a darcom. 

Text a foto: Hasiči Klokočov

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark