Nástroje pre uľahčenie prístupu

Sample Image 

Kysucký DAKAR Klokočov

Dňa 6. februára 2010 sa v priestoroch Lyžiarskeho vleku Hlavice konali preteky v snežných skútroch, podujatie otvorili garanti: Ing. Jozef Vražel, predseda ZMOS a starosta Obce Klokočov pán Ľuboš Stríž. Na tejto akcii sa zúčastnilo 42 jazdcov. Šprintu sa zúčastnilo 26 jazdcov a v ďalších kategóriách, ktoré boli do 500 ccm, do 700 ccm, nad 700 ccm súťažili ostatní. 

Oficiálne výsledky

Fotogaléria z podujatia od Danky Jakušovej

Konali sa i prezentačné a vyhliadkové jazdy, prehliadky strojov medzi ktorými nechýbal priamy účastník „Paríž DAKAR“ Ing. Tomáš Tomeček so svojou TATROU, ktorá absolvovala súťaž „Paríž DAKAR“. Na vydarený športový deň, ktorému prialo počasie prišlo vyše 1500 divákov. Na vyhradených parkoviskách parkovalo 150 osobných automobilov. V depe parkovalo 46 strojov (súťažných, pracovných, záchranárskych), ktoré obdivovali všetci prítomní. Všetci účastníci dostali pamätné listy a víťazi dostali diplomy a poháre od riaditeľa pretekov Pavla Polku a organizátorov Antona Smažáka a Mgr. Ladislava Dorociaka.
Riaditeľ pretekov Pavol Polka ďakuje všetkým, ktorí sa podieľali na perfektnej akcii a najmä: Ing. Jozefovi Vraželovi, Ľubošovi Strížovi, Štefanovi Badurovi, Antonovi Smažákovi, Mgr. Ladislavovi Dorociakovi, Obecnému hasičskému zboru Klokočov, Červenému Krížu Čadca, traťovým komisárom a Turzovským heligonkárom pod vedením Štefana Kubačáka.

Sample Image
Podujatie "Kysucký DAKAR Klokočov" otvorili garanti športovej akcie: Ing. Jozef Vražel a Ľuboš Stríž
Sample Image
Turzovski heligonkári na čele so Štefanom Kubačákom spríjemňovali atmosféru hrou na heligónku a spevom
Sample Image
Snežné skútre sa sústredili na štarte
Sample Image
Lokalita na preteky bola dôkladne vyberaná

Sample Image
Pretekárska trať bola i so skokom

 Sample Image
 Sample Image

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark