Nástroje pre uľahčenie prístupu

  V článku sú pridané nové fotografie.

Sample ImageV sobotu 22. mája 2010 sa konali v Telocvični ZŠ Klokočov oslavy pri príležitosti sviatku „Deň matiek“. S príchodom trinástej hodiny sa zapĺňala školská telocvičňa matkami a ženami rôznych vekových kategórií. Kultúrne posedenie sa začalo o 13:00 hodine privítaním riaditeľky ZŠ Klokočov Mgr. Márie Valčuhovej, následne odznela krásna báseň pre mamy, ktorú zarecitovali žiaci ôsmeho ročníka ZŠ Klokočov: Dominika Jarošová, Štefan Želiecký, Barborka Cisariková a nejednej mame pri počúvaní tejto básne vyšla slzička z očí. Po básni ôsmakov sa matkám a ženám prihovoril starosta obce Ľuboš Stríž a pán farár Peter Jankech. Po spoločnom prípitku rozdával starosta matkám a ženám karafiáty. V kultúrnom programe, ktorý moderovala Bc. Lenka Kapusniková vystúpili škôlkari z Materskej školy Hlavice: Karinka Zajacová, Adamko Čečotka a Braňko Jaroš, ktorí zaspievali mamičkám ľudové pesničky a vyslúžili si obrovský potlesk.

Už tradične vystúpila i Folklórna skupina Klokočov pod vedením Štefana Kubačáka a zaspievali ľudové piesne. So svojim dedkom Štefanom vystúpila i talentovaná Katka Kubačáková. V programe vystúpili talentovaní heligonkári, píšťalkári z Centra voľného času Rosička Klokočov, odznela i hra na gitaru taktiež v podaní žiakov CVČ Rosička Klokočov. „Standing ovations“ si vyslúžil František Čečotka, ktorého krásny hlas utkvel v pamäti mnohým maminkám. S Františkom Čečotkom si zaspievali i speváčky Bc. Lenka Kapusniaková a Iveta Ježíková  a zaslúžene zožali veľký potlesk. Kultúrnu vložku pripravila so svojimi žiakmi prvákmi i Mgr. Mária Jasenovská. Detičky zarecitovali maminkám pekné básne. Marcelka Polková, žiačka 5. ročníka ZŠ Klokočov sa so svojou heligónkou zaskvela v kultúrnom programe. Pán farár sa taktiež zapojil do programu a so žiakmi zo ZŠ Klokočov pripravili pekné vystúpenie. O hudbu a ozvučenie sa celý kultúrny program starali Jaroslav Čečotka a Branislav Jaroš. V závere zaspievala Katarínka Kubačáková pieseň „Horehronie“ a vyslúžila si tak od obecenstva obrovský potlesk. Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa spolupodieľali na príprave tohto kultúrneho posedenia: Ľuboš Stríž – starosta Obce Klokočov, Mgr. Mária Valčuhová – riaditeľka ZŠ Klokočov, Mgr. Ladislav Dorociak – riaditeľ CVČ Rosička Klokočov, Anna Horčičáková – riaditeľka MŠ Klokočov-Hlavice, vdp. Peter Jankech, František Čečotka, Mgr. Mária Jasenovská,
Bc. Lenka Kapusniaková, Iveta Ježíková, Folklórna skupina Klokočov, Štefan Kubačák, Katarína Kubačáková, Jaroslav Čečotka, Branislav Jaroš a pracovníci Obecného úradu Klokočov. Vďaka patrí sponzorovi „Cukráreň p. Lišková – Staškov“, taktiež patrí poďakovanie všetkým mamičkám, ktoré si našli čas a tohto podujatia sa zúčastnili.

 

Sample Image

Sample Image
Riaditeľka ZŠ Klokočov Mgr. Mária Valčuhová privítala všetkých prítomných a popriala im príjemný zážitok
Sample Image
Kultúrny program moderovala Bc. Lenka Kapusniaková
Sample Image
Žiaci 8. ročníka ZŠ Klokočov: Barborka Cisariková, Štefan Želiecký a Dominika Jarošová zarecitovali maminkám peknú báseň.
Sample Image
Starosta obce Ľuboš Stríž sa prihovoril maminám pekným prejavom
Sample Image
Vdp. Peter Jankech, správca Farnosti Klokočov duchovne povzbudil prítomných
Sample Image
...a pripili si s maminkami na zdravie
Sample Image
Vystúpila i Folklórna skupina Klokočov pod vedením Štefana Kubačáka

Sample Image
Maminky sa pri peknom programe výborne bavili

Sample Image
Bc. Lenka Kapusniaková a František Čečotka si spoločne zaspievali
Sample Image
Škôlkári z MŠ Hlavice: Karinka Zajacová, Branko Jaroš a Adam Čečotka

 

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark