Nástroje pre uľahčenie prístupu

Sample ImageV dňoch 4. – 6. júna 2010 sa v Obci Klokočov konali hodové slávnosti. Tieto slávnosti sa začali už v piatok a to diskotékou v Moteli Klokočovan, na ktorej sa zúčastnila predovšetkým mládež. V sobotu pokračoval kultúrny program ľudovou zábavou pred Motelom Klokočovan, do tanca hrala hudobná skupina MINI. Ľudovej zábave prialo i príjemné teplé počasie a ten kto prišiel neoľutoval a výborne sa zabával. V nedeľu sa ústredie obce zmenilo na rušnú časť a už od skorých ranných hodín prichádzali predajcovia balónov, perníkových srdiečok, bižutérie, textilu a rôznych ďalších vecí, ktoré ponúkali na predaj. Pre deti boli pripravené  trampolíny, nafukovací hrad a zábavný lunapark. Poobede sa začal bohatý kultúrny program, ktorý moderovala Bc. Lenka Kapusniaková. V úvode  moderátorka pozdravila občanov v mene starostu obce, ktorý nebol prítomný na zahájení z dôvodu sľubu, že osobne privezie deťom hlavné prekvapenie dňa MAJSTRA „N“.

Pozdraviť občanov prišiel i pán poslanec NRSR Martin Fronc a Ing. Agnesa Hadrabová. V úvode deti zo ZŠ Klokočov zarecitovali peknú báseň o mame, nasledovali deti z CVČ Rosička Klokočov a zahrali na gitary, odznel i krásny zvuk píšťaliek pod vedením pána Bartolomeja Gernáta. Obecenstvo roztlieskali SILVERKY – tanečná skupina, ktorá si za svoje tanečné kreácie vyslúžili obrovský potlesk a obdiv. V kultúrnom programe vystúpili i mladí heligonkári z CVČ Rosička Klokočov a Folklórna skupina Klokočov pod vedením Štefana Kubačáka. S dedkom si zaspievala i talentovaná Katarínka Kubačáková. Folklórna  skupina ROVŇAN vo svojom tridsať minútovom vystúpení predviedla, ako vyzerá krása a spev folklórneho tanca. Vystúpila i hudobná skupina Some kind of Nothing na čele s Miroslavom Filom, ktorá vo svojom hodinovom programe ukázala, že to vie pekne rozbaliť. Počas nedeľného hodového dňa mohli občania obdivovať výstavu obrazov Anny Vnukovej a Emílie Brezinovej z Hlavíc a výstavu fotografií Mgr. Vierky Tuhovčákovej, Bc. Mariána Tuhovčáka a pána Mariána Vlčka. V závere kultúrneho programu vystúpil deťmi očakávaný MAJSTER „N“, ktorý svojim zábavným programom bavil nielen všetky deti, ale i dospelých. Nielen MAJSTER „N“, ale i všetci účinkujúci  sa hodovníkom veľmi páčili a za ich príspevky a dobrú náladu, ktorú vniesli do tohto vydareného slnečného dňa im patrí veľké ĎAKUJEM.

Sample Image
Kultúrny program moderovala Bc. Lenka Kapusniaková 
Sample Image
Poslanec NRSR pán Martin Fronc pozdravil Klokočovčanov a poprial im všetko dobré
Sample Image
Pozdraviť občanov Klokočova prišla i Ing. Agnesa Hadrabová
Sample Image
Úvodná báseň deti zo ZŠ Klokočov 

Sample Image 
Píšťalkári z CVČ Rosička Klokočov pod vedením p. Bartolomeja Gernáta

Sample Image
Deti z CVČ Rosička Klokočov zahrali na gitarách 
Sample Image 
Deti z CVČ Rosička Klokočov zahrali na gitary
Sample Image
Na bohatý program sa prišlo pozrieť veľa občanov
Sample Image  
Tanečná skupina SILVER sa predstavila občanom a spomenula svoje úspechy na súťažiach
Sample Image
Tanečná skupina SILVER to pekne roztočila
Sample Image
Tanečná skupina SILVER predviedla krásne tanečné vystúpenie
Sample Image
Tanečná skupina SILVER
Sample Image
MAJSTER N
Sample Image
Majster N rozdával deťom sladkosti
Sample Image
Majster N to s deťmi veľmi dobre vie
Sample Image
Folklórna skupina ROVŇAN
Sample Image
Kultúrny program si prišiel pozrieť i pán farár vdp. Peter Jankech a pán starosta Ľuboš Stríž
Sample Image
Starosta obce Ľuboš Stríž sa poďakoval všetkým, ktorí vystúpili v kultúrnom programe a všetkým účastníkom hodových slávnosti 

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark