Nástroje pre uľahčenie prístupu

valaniemaja2011mV sobotu 4. júna 2011 sa konala pred Obecným úradom Klokočov kultúrna akcia „Váľanie mája“. Príjemnú atmosféru navodila Folklórna skupina Klokočov na čele s heligonkárom Ondrejom Michaliskom. Zvučná heligónka, prenikavé hlasy, vyzdobený furmanský voz, ktorý tiahli dva krásne hnedé tátoše, ktoré poháňali furmani pán Milan Čuboň a pán Jozef Dedič „ okorenili“ kultúrnu akciu „Váľanie mája“. Máj bol zváľaný o 18:00 hod. pracovníkmi OÚ Klokočov a začala sa májová veselica.

 Pre prítomných účastníkov podujatia bolo pripravené bohaté občerstvenie, výborná hudba o ktorú sa postarala hudobná skupina MINI. Tejto kultúrnej akcii prialo i počasie a ľudia sa zabávali do skorých ranných hodín.
Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa do tejto akcie zapojili:
• Hudobnú skupinu MINI zabezpečil Obecný úrad Klokočov: starosta obce Ľuboš Stríž
• O občerstvenie sa postarali: Jarmila Tabačíková, Jana Foldinová, ktoré zasponzorovali i občerstvenie pre účinkujúcich a pre organizátorov podujatia.
• O kultúrnu zábavu sa postarali: Predseda Kultúrnej komisie: Jana Foldinová,
Mgr.  Andrea Chabrečková, furmani s koňmi: Milan Čuboň, Jozef Dedič, Folklórna skupina Klokočov: Ondrej Michalisko, Danka Michalisková, Mária Šipulová, Štefánia Dubačová, Terézia Korduliaková, Štefánia Čuboňová
• Váľanie mája a organizačné zabezpečenie: pracovníci OÚ Klokočov Ondrej Plešivčák, Milan Krenželok, Metodej Čuboň, Pavol Marec, Mgr. Andrea Chabrečková, Jana Foldinová, Jarmila Tabačíková
ĎAKUJEME všetkým občanom, ktorí sa podujatia zúčastnili a už teraz sa tešíme na ďalšiu kultúrnu akciu!

organizátori podujatia

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark