Nástroje pre uľahčenie prístupu

ludialudom2011mV sobotu popoludní sa autobusová točňa na Konečnej zaplnila ľuďmi z oboch strán hranice. Česi a Slováci sa stretli na Moravsko-slovenskom pomedzí, aby si upevnili vzájomné priateľské vzťahy, ktoré zrealizovali v akcii „Ľudia ľuďom v Beskydách“.

Na svoje si prišli všetky vekové kategórie, či už starší, mládež, ale i detičky sa mohli vyšantiť na skákacom hrade, kolotoči, či v rôznych súťažiach. V kultúrnom programe vystúpila Folklórna skupina Klokočov, vystúpili umelci s rôznymi scénkami a zábavou,...

Pre návštevníkov bolo prichystané i bohaté občerstvenie, široký sortiment stánkového predaja, výborná hudba. Kultúrnym programom sprevádzal moderátor a DJ pán Martin Kontrík.  Zaznela česká, následne i slovenská hymna a následne  starostovia obce Klokočov – Ľuboš Stríž, Korne – Jozef Kontrík, Bílej – Ing. Karel Matula a starosta zo Starých Hamier – Bc. Ján Klepáč sa prihovorili občanom v krátkom prejave. Na dôkaz priateľstva zapálili vatru a nasledovala zábava do skorých ranných hodín.
Jednotlivé obce ďakujú všetkým sponzorom a účastníkom, ktorí sa podujatia zúčastnili. Z kultúrnej akcie Vám prinášame zopár fotografií.
{gallery}2011/ludialudom2011{/gallery}

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark