Nástroje pre uľahčenie prístupu

hody2012m07V dňoch 15. - 17. júna 2012 sa v našej obci konali hodové slávnosti.
V piatok 15.6.2012 sa uskutočnila diskotéka, kde DJ SHREEK feat salo zabavili hlavne mladších občanov v našej obci. V sobotu 16. 6. 2012 sa konala tanečná zábava, kde sa o zábavu postarala skupina PULZ. Krásne počasie, príjemnú atmosféru a chutné občerstvenie si počas týchto dní mohli vychutnať všetci návštevníci. V nedeľu 17. 6. 2012 pán starosta obce Ľuboš Stríž všetkých privítal na hodových slávnostiach a pozval ich na kultúrny program, na ktorý zabezpečil pozvanie hosťa – speváka Martina Haricha. V nedeľu návštevníkov zabavil bohatý program, ktorý trval od 13:00 hod. do 18:00 hod.
Vystúpili: folklórna skupina z Klokočova, Deti z CVČ Rosička – píšťalky, gitara, spev, heligonkári, Izabela Kampfová z Olešnej – hra na keyborde, členky mažoretkového klubu EVITA Čadca, členky tanečného súboru JOJA Čadca, pán Zdeněk Stříž – hra a spev na harmonike, Ondrej Michalisko st. so synom Ondrejom Michaliskom – hra a spev na heligónke, Štefan Kubačák a Katka Kubačáková – hra a spev na heligónke, Andrej Kampf – bicie nástroje, ktorý tento rok postúpil do 2. kola Česko Slovensko má talent, František Čečotka, Adamko Čečotka a Erika Kaduchová – spev, program ukončila skupina MINI z Veľkého Rovného, ktorý zahrali a zaspievali ľudové piesne a ľudovú pieseň Klokočovský kostolíček, ktorú venovali v treťom cédečku obci Klokočov. Program moderovala PhDr. Katarína Plešivčáková, pracovníčka Obecného úradu v Klokočove. 
V našom bohatom programe sme si vychutnali aj koncert Martina Haricha s kapelou – finalista SUPERSTAR. Na koncert Martina Harich dorazili faninky zo Žiliny aj z Frýdku Místku. Všetkým, ktorý sa koncert Martina Haricha páčil, mali možnosť dostať po koncerte autogram.
Všetkým účinkujúcim ďakujeme za spestrenie krásneho dňa kultúrnym programom.
Po ukončení kultúrneho programu pán starosta obce Ľuboš Stríž všetkým poďakoval za účasť  a pozval všetky deti na kolotoč.
Touto cestou patrí veľké ďakujem starostovi obce Ľubošovi Strížovi za zorganizovanie hodových slávností a za pozvanie do našej obce speváka Martina Haricha. Taktiež mu ďakujeme za organizáciu a vybudovanie krásneho námestia pred Obecným úradom, vďaka ktorému sme si mohli vychutnať čaro hodových slávností a kultúrneho programu.

Obec Klokočov
hodové atrakcie hodové atrakcie - živé poníky
hodová atrakcia - skákací hrad možnosť nákupu krásnych perníčkov
kultúrny program otvorila v nedeľu 17.6.2012 folkórna skupina z Klokočova príhovor starostu obce Ľuboša Stríža na hodových slávnostiach
hostia počas kultúrneho programu diváci počas kultúrneho programu
CVČ Rosička, píšťalky - Lukáš Polka a Viktor Kijanica Štefan Kubačák s vnučkou Katkou Kubačákovou
kultúrny program moderovala PhDr. Katarína Plešivčáková Izabela Kampfová hrá na keyborde ľudové piesne
členky mažoretkového klubu Evita Čadca CVČ Rosička - gitara - Radko Hroš
CVČ Rosička - spev - Miroslava Srníčková CVČ Rosička - spev - Marcelka Polková
CVČ Rosička - heligónky Ondrej Michalisko so synom Ondrejom Michaliskom
Zdeněk Stříž - hra a spev na harmonike faninky Martina Haricha
Martin Harich - spevák kapela Martina Haricha
Martin Harich počas koncertu spoločná fotografia Martina Haricha s kapelou a so starostom obce Ľubošom Strížom /uprostred/
členky tanečného súboru JOJA Čadca František Čečotka zaspieval spolu s Erikou Kaduchovou
František Čečotka zaspieval spolu s vnukom Adamkom Čečotkom členky súboru Joja z Čadce
Andrejko Kampf - zahral na bicie nástroje skupina MINI z Veľkého Rovného
spoločná fotografia s Martinom Harichom a s jeho kapelou diskotéka v piatok 15.6.2012 - DJ SHREEK feat salo
tanečná zábava dňa 16.6.2012 občerstvenie zabezpečil p. Jaroslav Kubík zo Žiliny
tanečná zábava v plnom prúde na tanečnej zábave v sobotu hrala skupina PULZ

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark