Nástroje pre uľahčenie prístupu

 

Vianočný koncert v HavířoveV predvianočnom čase, 18. decembra 2013 sa naše deti na pozvanie zúčastnili v programe na Vianočnom koncerte v Chráme Božom v Havířove.
V počte 10 heligóniek  naše deti vystúpili s tradičnými piesňami vianočných vinšov: Šťastie zdravie, Do hory do lesa, Dnešný deň sa radujme a Rolničky. Svojou hrou a spevom očarili a zožali úprimný a dlhotrvajúci potlesk celkom plného kostola v ktorom sa koncertu zúčastnili i hostia: p. primátor mesta Havířov so sprievodom, p. starosta obce Klokočov Ľuboš Stríž, so zástupcom p.Jozefom Gachom, p. Pavol Polka, člen obecného zastupiteľstva, p. riaditeľka ZŠ Žákovská Havířov Helena Klimšová, p. riaditeľka ZŠ Klokočov Ing. Jarmila Krišťáková, Mgr. Ladislav Dorociak, riaditeľ CVČ Rosička Klokočov.
Vyše hodinu a pol trvajúci prekrásny koncert svojou kultúrnou úrovňou prítomným otvoril a oblažil srdcia a pripravil prijímať sviatosť Vianoc a tešiť sa z dobroty a ľudskosti. Poďakovanie patrí všetkým za vzornú reprezentáciu našej obce a jej kultúrnej a duchovnej úrovne.

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark