Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vo štvrtok 22. júna 2017 sa konalo Uvítanie detí do života v obci KlokočovVitaj medzi nami utešené dieťa, nech na Teba iba dobré sudby žitia letia.
Nech Ti Pán Boh požehnáva všetky žitia kroky a buď šťastné v svete krásnom mnohé dlhé roky.



Vo štvrtok 22. júna 2017 sa v sobášnej miestnosti obecného úradu konalo milé podujatie, ktorým je Uvítanie detí do života v obci Klokočov.
Do radov našej obce pribudlo 22 najmladších občanov za obdobie od mesiaca máj 2016 po máj 2017:

Filip Ghanwi, Ján Gajdičiar, Martin Zvonček, Jaroslav Krišťák, Jakub Malicher, Adam Macho, Jiří Jeřábek, Šimon Hodás, Vladimír Chrobák, Filip Moravčík, Filip Chromík, Ladislav Kríž, Ema Jurčagová, Nela Bednárová, Natália Dedičová, Laura Matláková, Nina Luptovcová, Paulína Badurová, Tereza Brisudová, Sofia Pajonk, Soňa Škuľaviková, Katarína Staníková. Pod vedením Mgr. Márie Jasenovskej, milými básničkami a piesňami v doprovode heligoniek, rodičov potešili žiaci zo 4.A triedy ZŠ Klokočov. Po slávnostnom príhovore starostky obce Veroniky Haferovej nasledoval zápis rodičov do Pamätnej knihy obce Klokočov, ktorí si zároveň od pani starostky prevzali vecné darčeky a pamätný list, aby si uchovali na túto slávnosť milé spomienky.  
Dieťa je najkrajším kvetom lásky a je aj budúcnosťou, ktorá rodičov zaväzuje vytrvať pri ňom a vychovať malého človiečika v skutočného človeka.
Želáme rodičom a ich detičkám veľa zdravia, lásky, porozumenia a drahocenného rodinného tepla.

Fotogaléria:

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark