Nástroje pre uľahčenie prístupu

spoločná fotografia riaditeľov ZŠ Klokočov Dňa 29.11.2013 sa v Základnej škole Klokočov uskutočnila slávnostná akadémia, ktorá sa konala pri príležitosti 50. výročia vzniku základnej školy.

Pri vstupe do budovy si mohli hostia, ktorí prijali naše pozvanie, prezrieť nainštalovanú výstavu, ktorú tvorili fotografie žiakov, súťaže, ktorých sa žiaci zúčastnili a žiacke práce. Žiacke práce boli prezentáciou rôznych predmetov - výtvarnej výchovy, technickej výchovy, slovenského jazyka, anglického jazyka, biológie a nechýbali ani práce prváčikov. Súčasťou výstavy boli i ručne vyrezávané dreveničky pána Chrenšča z Klokočova.
 V úvodnej časti privítali hostí naši žiaci pekným kultúrnym programom. Pani riaditeľka Ing. Jarmila Krišťáková a pán starosta Ľuboš Stríž sa prihovorili hosťom slávnostnými príhovormi. Pár príjemných slov vyslovili i pani Holková zo Spoločného školského úradu v Turzovke a pani Časnochová z Materskej školy v Klokočove, ktoré taktiež prijali naše pozvanie.

   Pán starosta následne odovzdal plakety za osobný prínos a prácu v prospech rozvoja školstva v našej obci riaditeľom škôl, ktorí pôsobili na Základnej škole v Klokočove. Plakety si osobne prevzali títo riaditelia: prof. PaedDr. MgA. et Mgr. Vojtech Didi,Mgr. Ignác Našta, Mgr. Jozef Zigmund, Mgr. Mária Valčuhová, Ing. Jarmila Krišťáková. Ďakujeme, že prijali naše pozvanie. V ďalšej časti sa pozvaní hostia mohli oboznámiť s históriou a súčasnou podobou školy, ktorú si prezreli v prezentácii. Okrem premien, ktorými škola prešla, boli v prezentácii i úspechy, ktoré dosiahli žiaci pod vedením svojich učiteľov  na okresných či celoslovenských úrovniach.
 Po skončení oficiálnej časti slávnostnej akadémie, boli hostia pozvaní na malé občerstvenie, pričom si tiež mohli pozrieť triedy na našej škole a iné priestory. Spoločne si mohli zaspomínať na obdobie, keď tu pred rokmi pôsobili.
 Ďakujeme všetkým hosťom, ktorí prijali naše pozvanie a napriek dnešnej uponáhľanej dobe si našli čas na stretnutie s bývalými kolegami, no najmä na oživenie svojich spomienok. Veríme, že sa na našej škole cítili príjemne a  dúfame, že sa radi vrátia pri ďalšom významnom jubileu našej školy.

Ing. Jarmila Krišťáková
riaditeľka ZŠ

pdf
57,626 kb  

Príhovor starostu obce Klokočov pri príležitosti 50. výročia Základnej školy Klokočov

 

50. výročie vzniku ZŠ Klokočov 50. výročie vzniku ZŠ Klokočov kultúrny program
kultúrny program hostia príhovor riaditeľky ZŠ Klokočov - Ing. Jarmila Krišťáková
príhovor starostu obce Klokočov Ľuboša Stríža 50. výročie vzniku ZŠ Klokočov odovzdávanie plakiet
príhovor p. farára z Klokočova - vdp. Peter Jankech hostia hostia
spoločná fotografia riaditeľov ZŠ Klokočov    

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark