Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vzdelávacia inštitúcia v Žiline v spolupráci s Inštitútom vzdelávania Mateja Korvína s.r.o. organizuje  opatrovateľský kurz podľa zákona č. 448/2008 o sociálnych službách.

Citácia zákona:
„Fyzická osoba, ktorá vykonáva opatrovateľskú službu podľa zákona účinného od 1. januára 2009 je povinná splniť podmienku dosiahnutého vzdelania, t. j. buď úplné stredné odborné vzdelanie získané v študijnom odbore so zameraním na opatrovanie alebo na poskytovanie zdravotnej starostlivosti, alebo absolvovanie akreditovaného kurzu opatrovania najmenej v rozsahu 220 hodín do 31. decembra 2011 „


Kurz je určený záujemcom, ktorí  majú vzťah a osobné predpoklady pre opatrovateľskú činnosť, pre osoby ktoré chcú vykonávať opatrovateľskú činnosť v štátoch európskej únie a tiež zvýšiť možnosti uplatnenia sa na pracovnom trhu v Slovenkej republike. Po absolvovaní kurzu v rozsahu 225 hodín absolvent získa osvedčenie MPSVaR o absolvovaní kurzu v zmysle zákona č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách.
Cena opatrovateľského kurzu je 250 €. Kurz je možné platiť aj na splátky!!!
Záujemcovia o tento kurz sa môžu prihlásiť na tel. čísle 0949 213 997 alebo na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a na www.svetvzdelania.webnode.sk.
Zároveň ponúkame pre záujemcov kurz nemeckého jazyka pre opatrovateľky s mimoriadnou zľavou 50 % z ceny kurzu.

logo mojekysucelogo euroregionbeskydylogo eu fondyop kvalita ziv prostredia

eures logoarcha logologo snowparadiselogo rrakysucelogo sudopark